sadsad x
asdasd
2021 Kış Eşarp Modası Nasıl Olacak?
2021 Kış Eşarp Modası Nasıl Olacak?

2021 Kış Eşarp Modası Nasıl Olacak?

17 Aralık 2020

Eşarp seçimleri her zevk ve giyim tarzına özel olarak yapılır. Bayanlarda eşarp kullanmanın yeri ayrıdır. Eşarbın yerini alan şapka veya şallar, eşarp kadar kamufle edici olmaz. Eşarplar kadınların yüzüne hoş bir görünüm kattığı gibi saçları da tamamen örtmektedir. Özellikle tesettür kullanan kadınlar, eşarp tercihlerinde kumaş ve desen seçimine özen gösterirler.

Eşarp Seçiminde Önemli Olan Detaylar

Kadınlar eşarp seçimlerinde giyim tercihlerine uygun olacak tercihler yaparlar. 2020 yılı kış döneminde canlı ve büyük desenli modeller daha yoğun olarak kullanılırken, 2021 sezonu için daha sade modellerin tasarlandığı dikkat çekiyor. Eşarp tercihi kıyafetle bütünleştirirken ya zıt renkler ya da kıyafete en uygun olan rengin tercih edilmesi gerekir. Krem, bej, kahverengi, pudra gibi soft ve pastel renkler 2021 yılı kış sezonu eşarp tercihlerine damga vuruyor. Bayanların giyim kombinlerine de etki edecek bu eşarp modelleri bayanları daha sade gösterirken, modern ve elit bir çizgiye de büründürüyor.

Bambu İpeği İle Kalın Eşarplar

2021 yılı kış sezonu eşarp modellerinde keten ve bambu ipeğinden tasarlanan eşarplar göze çarpıyor. Spor, klasik ve gündelik giyim için koton ve keten eşarpların tercihi hoş görüntü oluştururken, özel davet, iş ortamı ve arkadaş toplantılarında bambu ipeği kullanımı uyumlu bir görüntü oluşturuyor. Kaban, trençkot ve blazer kıyafetler için tercih edilen pamuklu eşarplar ince detaylı ve narin olarak tasarlanıyor. Ufak işlemeler, kabartma desenler ve eşarba hafif ışıltı katan taşlar, 2021 yılı kış sezonu eşarp modasını daha zarif hale getiriyor.

Yeşil, Pudra Ve Kahve

Yaz sezonunda cıvıl cıvıl renklerin hakim olduğu eşarp modasını, kış döneminde daha marjinal renkler oluşturuyor. Soğuk renkleri ışıltılı hale getirmek için eşarplarda küçük yapraklar ve çiçek desenleri oluşturuluyor. Çizgilerde kullanılan canlı renkler görüntüde şıklık oluştursa da, sakin renkler 2021 yılı kışında tesettürlü bayanların kullanımına sunuluyor. Kahvenin, yeşilin, kremin ve pudranın tüm tonlarının kullanıldığı eşarp modelleri tüm giyim kombinlerini tamamlayıcı özelliğe de sahip. Bayanların eşarp tercihinde kombin yapmak için zorlanmamasını sağlayan iki rengi ise krem ve pudra oluşturuyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.