sadsad x
asdasd
2019 Yılında Tesettürde Öne Çıkanlar
2019 Yılında Tesettürde Öne Çıkanlar

2019 Yılında Tesettürde Öne Çıkanlar

26 Aralık 2018

Tesettürlü bayanların olmazsa olmazı olan kap modelleri 2018-2019 sonbahar-kış kreasyonlarında birbirinden farklı model ve tarzları ile dış giyimin öncüsü oluyor.

            Çabucak giyinerek, hızlı bir şekilde dışarı çıkmanız için özel olarak tasarlanan kap modelleri kreatif seçenekleri ve modern kesimleri ile en çok ilgi gören güz dış giyim kıyafetlerinden biri haline geldi. Buna bağlı olarak farklı markalarda yeni sezon ile birlikte birbirinden değişik şık kap modelleri tasarlandıklarından dolayı daha şık, daha zarif ve göz alıcı kap modelleri ile şıklığı ele alabileceksiniz. Pekâlâ, 2019 yılında sizleri nasıl bir kap modelleri bekliyor, acaba kısaca bahsedelim.

 

 2019 Kap Modellerinde Kemer Trendi

 

            Çoğu bayanların en büyük kurtarıcısı olan kap modelleri 2018-2019 sezonunda birbirinden şık ve modern kemerler ile karşınıza çıkıyor. Bu modellerin özellikle dökümlü ve bol olmasından dolayı da, bu tarz modellerin 2019 yılının modası olacağı da apaçık ortada… Eğer kemerli kap modelleri ilginizi çekmiyor ise o zaman size spor havası katan beli lastikli modelleri tercih edebilirsiniz. Özellikle sıcak geçecek sonbahar aylarında az da olsa serinleyebilmek içi mutlaka bu modelleri tercih ederek sıcak havaların verdiği bunaltıdan kurtulabilirsiniz.

  Sportif Görünmek İçin Fermuarlı Kap Modelleri

 

            Özellikle 2019 tesettür giyim modasında dikkat çeken en önemli diğer detay ise fermuarlı kap modelleridir. Eğer zamansız şıklığa pratik çözüm arıyorsanız mutlaka fermuarlı modelleri tercih edebilirsiniz. Yeni sezonun trendi modelleri olan kap modelleri, şıklık konusunda da sizlere beklediğinizden daha fazlasını sunmayı başarıyor. 2019 sezonun trendi konumuna gelen fermuarlı kaplar, aynı zamanda sportif görünümü ile genç kızlar ve bayanlar için zarif bir alternatif oluyor. Böylece sıcak günlerde günlük kombinlerinizde fermuarlı kap modelleri sizi rahat bir şekilde dışarıya hazırlıyor.

 

            Şık ve zarif görünebilmek için farklı tesettür giyim ürünleri bir arada kombinlemek için yerine tek başına bir elbise tarzı bir kombin yapmak istiyorsanız mutlaka geometrik tarza sahip kap modellerini tercih etmeniz gerekir. Geometrik desenli kap modelleri etnik çizgileri ve modern tarzları ile ön plana çıkmaktadır. 2019 geometrik kap modellerinde renk olarak ise genellikle mavi ve tonları tercih ediliyor.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.