sadsad x
asdasd
2019 Yılında Tesettür Şal Modası Nasıl Olacak?
2019 Yılında Tesettür Şal Modası Nasıl Olacak?

2019 Yılında Tesettür Şal Modası Nasıl Olacak?

31 Aralık 2018

Kapalı tarz giyim modelini tercih eden bayanlar kıyafetlerini güzel bir şal modeli ile kombin edebilirler. Yeni bir yılla beraber tesettür şal modelleri vitrindeki yerini almaya başladı. Bayanları soğuk kış günlerinde sıcacık tutacak ve görünümlerini çarpıcı kılacak şal modelleri 2019 yılında rengarenk seçeneklerle karşımıza çıkıyor.

Desenli Şal Modelleri

2019 tesettür giyim şal modellerini incelediğimiz de desenli şal modelleri karşımıza çıkıyor. Yalnızca kapalı giyimi tercih eden bayanlar için değil, açık giyim tercih eden bayanlar da bu şal modellerini kullanabiliyor. Bayan görünümüne elitlik katan bu desenli şal modellerin de, çiçek desenleri egzotik desenler, geometrik şekiller göz alıcı olarak tasarlanıyor. Bayan tercihleri dikkate alındığında her zevke hitap eden modellerin bulunduğu görülüyor.

İşlemeli Şallar

Her yaştan bayanın dikkatini çeken ve her ortama uyum sağlayan işlemeli şallar, 2019 yılının da trendi olacak gibi görünüyor. Osmanlı motifli, egzantirik görünümlü ve dekoratif şallar tesettür giyim kullanan bayanların kombinlerini tamamlıyor. Bayanlar bu modelleri tesettür giyim kombinlerinin rengine uygun olarak seçebilecekleri gibi zıt renklerle de tercih edebiliyorlar. İşlemeli şal modelleri yalnızca saç bölgesini kapatmak için değil boyun bölgesinde de hoş bir görüntü yaratıyor. Özellikle gömlek içerisinde kullanılacak işlemeli şallar, iş toplantılarında, arkadaş davetlerinde ve tüm elit mekanlar da bayanlar için hoş bir görünüm sağlıyor. Sade renk bir bluzle kombinlenecek işlemeli şalın işlemesini açıkta burakan bağlama şekli ile hoş görünümler yakalayabilirsiniz.

Taşlı ve İncili Şallar

Tesettür giyimi tercih eden bayanlar düğün, nişan, kokteyl ve farklı özel günlerde taşlı veya incili şallar tercih edebilirler. Abiye giyim tercihinin üzerine en fazla yakışacak olan taşlı ve incili şallar, farklı bağlama şekilleriyle de bayanların yüzlerine çok yakışıyor. İpek, şifon ve bambu kumaşlarından üretilen bu şallar tarz, elit ve seçkin bir görünüm sağlıyor. Tüm ortamlarda modern görünmek isteyen bayanlar şal tercihleriyle kaliteli bir görünüm yakalıyorlar. Kıyafet detayına göre tercih edilmesi gereken şallar naif ve zarafet sahibi kadınlar için önerilen modelleri oluşturuyor.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.