sadsad x
asdasd
2018 Yılı Trend İpek Eşarplar
2018 Yılı Trend İpek Eşarplar

2018 Yılı Trend İpek Eşarplar

27 Mart 2018

İpek eşarplar, tesettürlü bayanların sıklıkla değiştirdiği ve farklı kombinler yarattığı başörtü modelleridir. Yıldan yıla dokusu ve deseninin farklılık gösterdiği eşarp modelleri 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Son trend modelleri ile oluşturduğu yaz ve kış kreasyonu şimdiden tüm bayanların ilgisini çekmiş görünüyor. İpek eşarp modelleri, bayanların zarif duruşunu ortaya çıkartarak, hem şıklık yarışında öne geçmelerini sağlamakta hem de muhteşem bir görsel sunum yaratmaktalar. Aker eşarp modelleri muazzam tasarımı ve renk uyumu sayesinde ister günlük ister klasik modellerde kombinler yapmak oldukça mümkündür. Pek çok çeşidi ile tasarımlarını çeşitlendiren aker eşarp, iç ve dış piyasada oldukça önemli bir yere sahiptir.

 

 Yaz Kreasyonu Eşarp Modelleri

            Yaz aylarının serin dokusu aker eşarp modellerinde de kendini göstererek, yaza uygun bir çıkış yapmıştır. 2018 yılının trend renkler ve desenlerinden oluşan eşarp modelleri, yaz ve ilkbahar temalarını yansıtmaktadır. Açık tonların hakim olduğu modellerde, çiçek ve bahar detayları sıklıkla kullanılmıştır. Günlük kıyafetleriniz ile muhteşem bir uyum sağlayacak olan yaz kreasyonu zarif ve sade dokusu ile tüm gözleri üzerinizde toplayacak gibi görünüyor. Tasarımların muazzam duruşu sayesinde yaz rüzgarı kreasyonunu rahatlıkla klasik modellerde dahi kullanabilirsiniz. Renk ve detayların yumuşak geçişi sayesinde pek çok kıyafet ile uyum sağlayabilen modeller, yaz aylarında muhteşem kombinler yaratmanızda büyük yardımınız olacaktır.

 

 Düz Renklerin Hakim Olduğu Eşarp Modelleri

 

            Şıklığın yanı sıra sadelikten de ödün vermek istemeyen bayanlar için farklı tasarımlara da imza atan aker eşarp, tüm günlük ve klasik modeller ile kombin yapılabilen düz renk eşarp modellerini tasarlamıştır. Düz ve tek renkten oluşan bu eşarp modelleri, özellikle abiye kıyafetlerde tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Abiye kıyafetlerin parlak dokusu ile düz renk eşarp modellerinin sadeliği muazzam bir uyum sağlamaktadır. Abiye kıyafetinize uygun bir broş ya da aksesuar yardımı ile görsel olarak farklılık yaratabileceğiniz eşarp modellerinde kıskanan bakışlara alışmanız gerekecek. Geniş bir renk yelpazesine sahip olan aker eşarp modellerinde, aradığınız tüm renklere kolaylıkla ulaşabilir, aker eşarp modellerinin şık dokusunu üzerinizde hissedebilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.