sadsad x
asdasd
2018 Yazında Yükselen Bir Parça: Tunik
2018 Yazında Yükselen Bir Parça: Tunik

2018 Yazında Yükselen Bir Parça: Tunik

06 Eylül 2018

Kadınların en çok tercih ettiği kıyafet parçalarından birisi olan tunikler, yaz aylarına popülerliğini arttırarak girmiş durumda. Her zevke uygun tunik çeşitleri farklı beğenilere cevap vererek gündüz giyiminden gece kıyafetlerine kadar her alanda karşımıza çıkıyor. Peki, birbirinden farklı olan tunikleri hangi alanlarda nasıl kombinler oluşturarak tercih etmeliyiz?

 

 - Günlük kıyafetler:

 

            Günlük yaşamda tunik modelleri tercih edilirken sezonun moda trendlerini barındıran ürünlere yönelmek ve tercihleri bu doğrultuda gerçekleştirip kıyafet kombinlerini oluşturmak gerekiyor. Bu sezon işlemeler, danteller ve parlak detaylar sezonun öne çıkan moda trendleri arasında. Tunik tercihlerinde bu detaylara sahip ürünler seçerek kolaylıkla trend bir görünüm elde edebilirsiniz. Tunikleri eteklerle veya pantolonlarla kombinlerken kumaş uyumunun yanı sıra renk uyumuna da dikkat etmek gerekiyor. Tuniklerde bu yaz canlı renkler kullanmak oldukça popüler bir akım. Diğer kıyafet parçalarını da seçtiğiniz renge uygun olarak tercih etmek istediğiniz görüntüye sahip olabilmek için oldukça önemlidir. Tunik tercihlerinde sarı, mavi, yeşil renklerine ve tonlarına yer vererek modayı yakalayabilirsiniz. Günlük yaşamda tunikleri kot ve kumaş pantolonlarla farklı şekillerde kombinleme imkanınız da bulunuyor. Basic bir görünüm içinse tunik kullanımında ihtiyacınız olan tek şey sadece bir spor ayakkabı!

 

 - Gece kıyafetleri:

 

            Tesettürlü bayanlar gece kıyafetlerinde genellikle elbise tercih etse de, bu sezon abiye tunikler oldukça popüler kıyafet parçaları arasında yer alıyor. Abiye tuniklerde kullanılan dantel, şifon, tül gibi kumaş detayları kadınların şıklığını arttırarak gecenin yıldızı olmalarına yardımcı oluyor. Abiye tunikler oldukça geniş bir renk ve model seçeneğine sahip olsa da sezonun öne çıkan rengi pudra. Pudra tonlarında abiye tunikleri farklı alt giyimlerle kombinleyebilir ve rahat bir gece şıklığı elde edebilirsiniz.

 

            Abiye tuniklerin göze çarpan diğer bir moda detayı ise asimetrik kesimler. Asimetrik gece tunikleri kadınları akşam davetlerinde oldukça fazla kullandığını giyim parçaları arasında bulunuyor. Asimetrik kesim tuniklerde pilise detayları ve işlemeler yaz aylarının önemli stil detayları arasında yerini aldı. Sizde yaz aylarında şıklığınızı arttırmak ve trend bir görünüme sahip olmak için dolaplarınızda sezonun en yeni tuniklerine yer vermek için daha fazla zaman kaybetmeyin!

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.