sadsad x
asdasd
2018 Sonbahar Trend Kaplar
2018 Sonbahar Trend Kaplar

2018 Sonbahar Trend Kaplar

23 Ekim 2018

Kap, açık giyinmeyi tercih etmeyen bayanlarca giyilen, diz altına kadar uzanan pek kalın olmayan dış giyim bayan tesettür kıyafetidir. Genel olarak pardesü ile karıştırılan kaplar, pardesülere daha kısa olmaları nedeniyle ayrılır. Ayrıca pardesülere nazaran daha hafif kadın giysileridir. Bahar ve sonbahar aylarında sıklıkla tercih edilen tesettür kap sıcak ve canlı renklerden oluşur. Tesettür moda tasarımcıları bu yılın modasının haki yeşili, petrol ve mürdüm eriği tonlarındaki kapların oluşturacağı fikrindeler.

 

            Yeni tasarımlardaki kapların, gardıroptaki eskileri ortadan kaldıracak derecede olacağı haberleri hızla yayılıyor. Mürdüm eriği tonlarındaki kapların ön tarafları düğmeli şekilde tasarlanmış ve uç kısmındaki dantel detayları tesettür kıyafete zarafet katacaktır. Ön kısmı açık cep kısımları fermuarlı şekilde tasarlanan haki yeşili kaplar da bu senenin trendi olacak. Mürdüm eriği tonlardaki kol kısımları volan detaylı kaplar da bu sezon modasına damga vuracak, minimal tarzı ile naif bir dokunuş sergileyecektir.

 

 Tesettür Kaplarla Yapılacak Yeni Trend Kombin Önerileri

 

            Tesettür giyimi sadece tek parça halinde şıklığınızı yansıtamaz. Yapılacak kombinler ile şıklığı yakalayacak, içinizdeki ışığı dışarıya yansıtacaksınız. Kıyafetlerdeki her ince ayrıntı sizleri zirveye taşıyacaktır. Bu anlamda seçilecek eşarp, şal ve pantolonların kaplarla uyumlu olmasına dikkat ediniz. Bu dönemin trendi olacak ilk kombin; beyaz dar bir pantolon üzerine uç kısmı ince dantel detaylı kapların olduğu ve pudra renginde düz bir şal ile zenginleştirilen tesettür kombini olacaktır. Ten rengi bir topuklu ayakkabı ile bütünleştiğinde zarafetinizi yansıtmış olacaktır.

 

            İkinci kombin; ön kısmı açık, cep kısımları fermuarlı ve kol kısımlarında volan detayının hakim olduğu haki yeşili bir kap, üzerine yapılacak uç kısmı püsküllü kiremit tonlarda şal kombini şıklığınıza değer katacaktır. Şal ve kap kıyafetlerini kombin yaparken kap modelindeki dantel detayları varken püsküllü şallar tercih edilmemeli, dantel detayının olmadığı düz kaplarda ise püskül detaylı şalların kombin yapılması elegans olacaktır.

 

            Üçüncü kombin; kemer detaylı yaka kısmı açık kapla kombin edilecek siyah bluz, siyah eşarp ve siyah pantolon üçlüsü asaleti yansıtacaktır. Bej renkli ve püskül detaylı topuklu ayakkabı ile 2017 yazının modasını yakalamış olacaksınız.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.