sadsad x
asdasd
2018 Şal Modelleri
2018 Şal Modelleri

2018 Şal Modelleri

30 Mayıs 2018

Saf ipekten üretilen şal modelleri her dönem dikkat çekmeye devam etmektedir. Kapalı bayanların rahatlıkla günlük hayatta da kullandığı şal modellerinde sportif tarzın yansımaları görülmektedir. Geometrik desenli, puantiyeli, ekose modelleri şal modelleri yeni sezonda dikkat çeken tasarımlar arasında yer almaktadır. Şık şal modelleri yumuşak doku yapısı ile de dikkat çekiyor. Farklı renk seçenekleriyle tesettür kıyafetleri ile kullanılan şal modelleri ünlü markaların koleksiyonları arasında da yer almaya devam ediyor. 2018 sezonunda tercih edilen modellerde rakamlar, yazılar, leopar, puantiyeli desenleri görmekteyiz.

 

Estetik Şal Modelleri

 

Genç kızların tercihi ise türlü şekillerle renklerin muhteşem buluşmasından ortaya çıkan modellerden yana olmakta. Güzelliği öne çıkaran modellerde asil, şık görünmenin tadını tesettürlü bayanlar çıkarabilir. Tesettürlü bayanların tercihi olan başörtüsü modellerinde sportif şallar bir adım öne çıkıyor. Kaliteli kumaşlardan üretilen şallarda ipek malzeme de oldukça tercih ediliyor. Değerli kumaşlardan renklendirilerek tasarlanan modeller şık yapısı ile de tercih ediliyor. Spor tarzı benimseyen tesettürlü bayanların giyimlerini tamamlayan şallar da modern detaylar yer almaktadır.

 

Modaya Uygun Şal Çeşitleri

 

Şal bağlama teknikleriyle öncelikle rahatlık ön plana çıkmaktadır. İçinde rahat hissedilen şallar rahatlığı ile de herkesi memnun ediyor. 2018 tesettür modasında kıyafetler ile uyumlu şallar sık tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Şal modellerinde son trendler yer almaya devam ediyor. Tesettürün vazgeçilmezleri olan şallar yeni modelleriyle de dikkat çekiyor. Güzel, kaliteli şallar modaya uygun renklerde tasarlanarak şıklığın adresi haline geliyor.

 

2018 Tesettür Modası

 

Renklerde kullanılan tonlarla ilgi çeken şallar 2018 senesinde hem abiyelerle hem de sokak modasında sıklıkla kullanılıyor. Tesettür modasında lider olan ünlü markalar 2018 senesinde kombinlerde güzellik ve estetiği buluşturmaya devam ediyor. Sura ve twill ipek şal modelleri dokusu ile de sık tercih ediliyor. Genellikle sade ve düz kumaşlardan oluşan şallar sokak modasında da rahatlıkla kullanılıyor. Renkli kıyafetler üzerine kullanılan şalların daha sade olması gerektiği de biliniyor. Tesettür modasının kendini yenilediği ürünler arasında olan şallar kıyafetlerle doğru şekilde kombinleniyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.