sadsad x
asdasd
2018-2019 Şal Modelleri
2018-2019 Şal Modelleri

2018-2019 Şal Modelleri

16 Ekim 2018

Tesettür kombinlerinizin vazgeçilmez parçalarından biri olan başörtüsü türlerinden olan tesettür şal modelleri kombinlerinizin tamamlayıcı parçalarından birisidir. Günümüzde artık her marka tarafından çeşitli modellerde başörtüsü modelleri üretilmektedir.

 

            2018-2019 yeni sezonda yerini alan renklerden arasında pudra pembe, fuşya, gülkurusu, mor, lila, krem, kahverengi, taba, camel, yeşil, sarı, mavi gibi pastel tonlar yer almaktadır. Ayrıca şallarda yer alan desenlerden bazıları da şunlardı: Varak desen, petek desen, geometrik desen, çiçek desen, etnik desen, inci desen ve daha birçok desenler yer almaktadır. Aynı zaman da şal modellerinde yapılacak kombine göre düz renk şallarda tercih edilmektedir.

 

 Şal Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

           

            Tesettür kombinlerin önemli tamamlayıcı parçalarından biri olan şallar her ortamda kullanılmaktadır. Hatta açık bayanlar bile şalları boyunlarında fular olarak kullanılmaktadır yani kullanım alanı oldukça geniş bir parçadır.

 

            Şal seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır bunlardan ilki seçilecek olan şal modelinin sezon renklerine uygun olması gerekir. Daha sonra şalın ten rengine ve kombine uyumlu olması lazım. Kullanılan tesettür tunik modeline göre şallar tercih edilmelidir. Örneğin tunik desenli bir model ise tercih edilecek şallarda düz renk olmalıdır. Eğer tunik düz model ise tercih edilecek başörtüsü de desenli bir model olmalıdır. Şalların seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli noktada mevsime uygun kumaşta ve renkte tercihler yapılmalıdır.

 

 Günlük Hayatta Tercih Edilebilecek Başörtüsü Modelleri

 

            Sonbahar aylarında tercih edilecek başörtüsü modellerinde kombinlerle uygun seçimler yapılmalıdır. Sezona uygun renkler ve kumaşlar tercih edilmelidir. Bu aylarda genellikle pastel tonlar tercih ediliyor. Kış aylarında ise tercih edilen türler genellikler kalın ve pamuklu kumaş, soğuk ve mat renkler tercih edilmektedir.

 

            Kış aylarında kombin yaparken parçaların renk uyumuna dikkat edilmelidir ve başörtüsü ile kombine renk katılmalıdır. Örneğin bordo örme tunik modelinin altına jean dar pantolon ve başörtüsü olarak da tercih edilecek renk siyah varak desenli olmalıdır. Günlük kullanımda ise şallardan oluşan bir bone yapılması mümkündür. Kapalı havalarda genellikle siyah veya renkli modeller tercih ediliyor. Desenli modeller kullanılmamaktadır.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.