sadsad x
asdasd
2017-2018 Tesettür Modası
2017-2018 Tesettür Modası

2017-2018 Tesettür Modası

30 Ekim 2018

2017-18 sonbahar kış sezonunda şıklığından ödün vermeyen muhafazakar kadınlar için trendler belli oldu. Sadeliğin ve zarafetin ön plana çıktığı bu sezonda canlı renklerdeki detaylarla, koyu kış renklerine neşe katılacak. Eşarplar ise koyu renklere tezat oluşturacak kadar renkli ve cıvıl cıvıl desenlerle bezeli olacak. Ayakkabılarda da eşarplarla uyumlu şekilde bol hareketli parçalar göze çarpıyor.

 

            Özellikle metal parçaların yoğun olarak kullanıldığı çizmeler ve botlar revaçta. Bu sezon, zarafetin tamamlayıcısı olarak ince belleri ortaya çıkaran kemerler, pardösülerin üzerinde bol bol yer alacak. İnce bir kemer ile sade bir kombini, zarif bir şekilde tamamlayan hem şık hem de göz alıcı kadınlar sokaklarda olacak. Bu yıl moda haftalarında kendini belli eden feminen ve güçlü kadın imajı da tesettür giyimde kendine yer bulmaya başladı. İçinde kendinizi özgür hissedeceğiniz rahat fakat şıklığından taviz vermeyen modeller, asker tarzı üstlükler çok konuşulacak. Aynı zamanda tesettür tunik modelleri çiçekli hafif desenleri ile vitrinlerdeki yerlerini alacak. Özellikle omuz ve sırt bölgelerinde yer alan desenler ile göz alıcı modeller ön planda.

 

 Birbirinden Hareketli Aksesuarlar

 

            Aksesuarlar bu kış sade kombinlerin de ayrılmaz bir parçası olacak. Kemerler, fularlar, fırfırlar, gözlükler her yerde karşımıza çıkıp sade şıklığımızı çarpıcı bir şekilde göz önüne çekip tüm dikkatleri zerine toparlayacak. Özellikle fularlar gömleklerin, montların üzerinde kendini belli edecek. İncecik taşlı kemerler, büyük kemer tokaları ile zarif kadınların belini daha da ince, daha da çarpıcı gösterecek. Gözlüklere baktığımız zaman, yine büyük gözlüklerin ışıl ışıl taşlı modellerle sadeliği çarpıcı bir hale getirdiğini söylemek mümkün.

 

            Ayrıca çift renkli durağan kombinlerin de yakın tonlarda aksesuarlarla tamamlandığı bu sezonda çizginin biraz dışında özgür kadınlar, yere sağlam bastıklarını, güçlü olduklarını ve feminenliklerini gururla taşıdıklarını tüm dünyaya ilan edecekler. Eşarplar da bu akımdan en çok etkilenen parça olarak kombinlere tezat bir şekilde renkli, canlı ve desenli olarak karşımıza çıkacak. Tamamen sade bir kombini istediğiniz renkte, cıvıl cıvıl desenli bir eşarpla tamamlayabilir, üstüne takacağınız abartılı bir aksesuarla birleştirebilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.