sadsad x
asdasd
2019/2020 kış giyim sezonunda kabanlara hakim olan detaylar nelerdir?
2019/2020 kış giyim sezonunda kabanlara hakim olan detaylar nelerdir?

2019/2020 kış giyim sezonunda kabanlara hakim olan detaylar nelerdir?

25 Kasım 2019

2019/2020 kış giyim sezonunda kabanlara hakim olan detaylar nelerdir?

Havalar soğudukça kat kat giyinmeye de başlıyoruz bununla beraber şıklığımızı da elden bırakmamaya çalışıyoruz tabii ki.  “2019/2020 kış sezonunun kaban modelleri nelerdir?” diye sorarsanız eğer sizlere en başta içimizi ısıtan parçalarla kış mevsimine güzel bir giriş yapıyoruz derim ve ardından ekose desen ile kazayağı desen diyebilirim. Adeta eski dönemlerden gelen özüne tutunmuş birer portreyi andırıyor ekose desenler. Bu kış özellikle maskülen stili kabanlarla yukarılara taşıyoruz. Peki bu kabanlara nereden ulaşıyoruz tabii ki de Venezia Wear adresinden. Hem kendi markasında kabanlara sahip hem de N.K By Korkut, Aler, Belle Belemir ve Ebrulim gibi isimleri de sitesinde barındırıyor ve ortaya harika kombinler yapabileceğiniz sizleri stil sahibi gösterecek kabanlar ortaya koyuyor.

Kışın şıklık mı sıcaklık mı?

Bu sezon kabanlarda nostaljik stillere rastlıyoruz. Enerjik desenlerin yumuşak renk tonlarıyla birleşmesinden oluşan sıcacık ve davetkar kazayağı desenli, kürklü yakalı derken ekose modelli kabanlar gardırobumuzda olacak. Erkek yaka olması, ister çift ister tek düğmeli olması ya da işlevsel olarak kullanabilen cepli modeller ile istediğiniz tarzda kabanı Venezia Wear’da bulmanız mümkün. Kumaşlarının kış aylarına göre tasarlanmış olması ve sıcacık tutması en önemli özelliklerden. Şıklığımızdan taviz vermek istemesek de kış aylarında sıcaklık hissiyatımız herhalde şıklıkla yarışacaktır. Kazanan ise Venezia Wear kabanlarıyla hem sıcaklık hem de şıklık olacak. 

Kabanları Nasıl Kombin Yapabiliriz? 

Maskülen, marjinal, klasik veya modern tercihiniz ne olursa olsun her zaman tarzınızı bir üst seviyeye taşıyacak bir model Venezia Wear ‘da bulunuyor. Günün her saatine uygun şık ve konforlu kabanlarla bizleri buluşturuyor. Geleneksel ekose ve kazayağı desenlerini günümüze başarıyla uyarlamışlar. İçinize Ebrulim markasından seçebileceğiniz triko kazaklar ve yine Beray markasından seçebileceğiniz havuç paça pantolonlarla harika kombinler yapabilirsiniz. İster sneakers tarzı ayakkabıyla kombininizi sporlaştırın isterseniz botie giyerek daha klas bir görünüm yakalayın. Yine kombininizi aldığınız kabanın renk tonlarında Venezia Wear sitesindeki şallarla tamamlayabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.