sadsad x
asdasd
2017 Yılı Tesettür Elbise ve Eşarp Trendleri Nelerdir
2017 Yılı Tesettür Elbise ve Eşarp Trendleri Nelerdir

2017 Yılı Tesettür Elbise ve Eşarp Trendleri Nelerdir

10 Haziran 2017

Tesettür elbiseleri; kapalı bayanların hassasiyetleri dikkat ederek hazırlanmış tek parçadan oluşan giysiler olarak tanımlanmaktadır. Günümüz tesettür modasında bu alanda çok fazla seçenek bulunmaktadır. 2017 yazının ilk günlerini yaşadığımız şu günlerde; elbiseler inceldi. Her ne kadar geçtiğimiz yıllara göre daha serin bir yaz geçiriyor olsak ta terleten kumaşlar raflara kaldırılmıştır.

 

 2017 Modası Dantel Detaylı Asimetrik Elbise

 

            Bu yıl ilkbahar yaz dönemi için tasarlanmış olan bu ürün en fazla tercih edilenler arasında yerini almıştır. Ürünün çeşitli renk seçenekleri bulunmaktadır. Ancak tesettür giyimi tercih eden bayanların tercihi olan renk haki yeşil olmuştur. Yeşil ferahlığın, rahatlamanın ve yeniden dirilişin rengidir. Renk uzmanlarına göre yeşil doğaya ve doğallığa dönmenin başlangıcıdır. Yeşil giyen insanlar sade ve güvenilirlik enerjisi vermektedir.

 

            Ürünün etek uçlarında dantel detayları mevcuttur. Bu detaylar ürüne özel bir günlerde giyilmesi içinde uygunluk sağlamıştır. Dantel detaylar aşağı doğru bakan çiçekler olarak tasarlanmıştır. Danteller elbisenin bir tek uçlarındadır. Detaylara paralel olarak elbise uçları da tırtıklı olarak yapılmıştır. Tesettür elbisenin önü kısa arkası uzundur. Dolayısı ile asimetrik bir kesim oluşturulmuştur. Ürün yakası sıfır yaka olarak boğaza kadar yapışmıştır.

           

            Ürünün üst bölümü giyen kişiye oturmaktadır. Alt tarafı ise bol kesimdir. Ürünün herhangi bir bölgesinde fermuar bulunmamaktadır. Astar bulunmaması ürünün yaz aylarında kolayca kullanılmasının yolunu açmıştır. Ürün dört mevsim gönül rahatlığı ile kullanılmaktadır. Ürünün kumaşı %25 polyester %75 viskon karışımından oluşmuştur. Tasarımın kolları bileklere kadar uzundur. Ürünün dantel detaylarından dolayı kullanacak kişinin beyaz bir eşarp ile birleştirmesi önerilmektedir. Eşarpla aynı olarak ayakkabı tercihinin beyaz olması şıklığını tamamlayacak bir noktadır.

 

            Asimetrik tesettür kesimlerinde topuklu ayakkabının şık durduğu su götürmez bir gerçek olmaktadır. Eğer bir ayak sorunuz yoksa bu elbise ile de topuklu ayakkabı kullanılması en doğru seçenek olmaktadır. Ayağında sorun olanlar için beyaz platform topuk parlak ayakkabı seçenekleri de bulunmaktadır. Topuklu giymek istemeyenler için elbise altına babette tercih edilebilir. Son dönemlerde moda olan dantel detaylı babet ayakkabılar topuklu ayakkabıdan sonraki en iyi ikinci seçenek olmaktadır.

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.